2018-01-17 11:07:02• hírek • Bede Emőke

Mostantól új felületen foglalhatsz időpontot, ha útlevelet szeretnél

A Szatmár Megyei Útlevélosztály szeretné felhívni mindazok figyelmét, akik útlevelet szeretnének kérelmezni, hogy az előjegyzést mostantól egy új weboldalon is megtehetik.

A Belügyminisztérium által megalkotott internetes oldal az előjegyzési lehetőség mellett számos gyakori kérdésre is választ kínál. Többek között listázza a különböző útlevéltípusok megszerzéséhez szükséges dokumentumokat és a díjszabásról is részletes beszámolót tartalmaz.
 

A www.epasapoarte.ro címen elérhető oldal másik nagy előnye az, hogy egy egész család számára lehet előjegyzést kérni ugyanazon folyamaton belül. A kezelőfelületen egy kattintással be lehet állítani, hányan igényelnének útlevelet. Az időpont lefoglalása kétlépcsős, először a weboldalon kell kitölteni a szükséges mezőket, majd az előjegyzést vissza kell igazolni egy email segítségével.



Hogy időpontot foglaljunk, először is meg kell adnunk vezeték- és keresztnevünket, email címünket. Ki kell választanunk, hogy milyen típusú útlevelet szeretnénk igényelni, és azt is meg kell pontosan adnunk, hogy melyik városban fogunk a hivatalba járulni. A kérelmező személyek számának és nevének megadása után már csak választanunk kell egy időpontot, majd le is foglalhatjuk azt. Az e-mailes visszaigazolásról azonban semmiképp ne feledkezzünk meg.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: